GlobalWarming

Friss topikok

  • Sidney: @Viki0920: hamarosan felpakolom a lényeget flickr-re, és küldök linket:) (2009.06.06. 00:32) Voltam...
  • Sidney: @redblek: há' ezaz, olvasok én mindent, de ez érthetetlen módon elkerült...:S (2009.05.31. 18:12) És a francba...
  • Viki0920: ÓÓÓ basszus:D:D:D (2009.05.21. 15:14) Supernatural

Címkék

Linkblog

HTML

Szívás...

2008.07.12. 22:52 | Sidney | Szólj hozzá!

Mostanában egyre többen akadnak fenn azon a bandából, hogy Natalieval mennyit szívunk. Viccesek, ugyanakkor eléggé frusztrálóak az olyan mondatok egyesek szájából, mint a "Jaj, hát tönkreteszed magad!" vagy például a "Sid, ha valami problémád van, a fű nem megoldás.".

Hála istennek ezen a blogon, amit elég sokan olvasgatnak közülünk, el tudom regélni, hogy mi is van. Először is, egyátalán nem tesszük tönkre magunkat. A fű semmivel sem rosszabb, mint az alkohol, sőt. Emlékeztetnék sokakat, hogy együtt próbáltuk ki anno a cuccot, és senki nem erőltette a másikra, valakinek pedig vagy bejött, vagy nem. Mi Natalieval megtaláltuk azt a szert, amivel végre úgy lehetünk készen, hogy másnap nem akarunk kifordulni a saját belünkön. Nincs semmilyen nagyobb lelki baj, mi így vezetjük le a feszültséget, Ti meg úgy, hogy örökké be vagytok baszva.

Nem elhanyagolandó előny, hogy a fű jóval olcsóbb. Ha 1 hónapban 8 ezer forintot költök sisnyákra, akkor már sokat mondtam, pedig ha ezt a pénzt piára költeném, akkor itt a cityben jó, ha 2-3 alkalomra elég lenne. Emellett másnap kipihenten ébredek, mert olyan jól alszom.

Természetesen itt is meg kell találni a határokat. 2-3 hét folyamatos vicceskedés után jólesik pár nap szünet, mivel mostanában már hobbiszerűen szállok fel rossz buszokra, vagy felejtem el, hogy Rob (munkahelyi szexigyerek) heteró, ezért flörtölök vele, és ez kínos... Ki kell szellőztetni az agyad, ami - ha túllépsz az olyan mellékhatásokon, hogy pár napig szarul alszol - elég jó érzés, szóval nem csak a füvezés jó, de a szünet is.

Azt hiszem mindent érintettem, amit akartam, szóval lezárhatjuk a témát. 22 évesen mindenki elég érett már ahhoz, hogy el tudja dönteni mi a jó neki.

Igyatok, szívjatok (de ne piára...úúúúh), és csók:)

Címkék: friends personal

A bejegyzés trackback címe:

https://globalwarming.blog.hu/api/trackback/id/tr80565508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása