GlobalWarming

Friss topikok

  • Sidney: @Viki0920: hamarosan felpakolom a lényeget flickr-re, és küldök linket:) (2009.06.06. 00:32) Voltam...
  • Sidney: @redblek: há' ezaz, olvasok én mindent, de ez érthetetlen módon elkerült...:S (2009.05.31. 18:12) És a francba...
  • Viki0920: ÓÓÓ basszus:D:D:D (2009.05.21. 15:14) Supernatural

Címkék

Linkblog

HTML

The Late Night Show - Presented By Liz Wellington

2008.12.15. 01:09 | Sidney | Szólj hozzá!

Ha valami döbbenetes csoda folytán heteró lennék, a többiek valószínűleg most azon kezdenének el csámcsogni, hogy szerelmes vagyok Lizbe. Ismét róla lesz sz szó, mert eszembe jutott Hollyval közös látomásunk Lizről, mint titkos "föld alatti" összejöveteleken fellépő stand-up comedy sztár. Úgy képzeltük el, hogy a jegy ára tartalmaz egy cigit is, így még intenzívebben élvezhető a Liz-effekt.

Ezt most újragondoltam marketinges szemmel (némi túlzással). Elképzeltem arculatokat a műsorhoz, meg plakátterverv és egyebek. Az is komolyan felötlött bennem, hogy, az eddig még csak a fejemben létező grafikusi portfóliómnak része legyen. Most hirtelen úgy képzelem el, hogy Liz ül egy irodának berendezett színpadon az íróasztalnál, (erősen kontrasztos kör megvilágítással, a kép jobb középső részén) könyökölve, összekulcsolt kézzel (de úgy, hogy csak az ujjait érinti össze), és vagy viccesen-komolyan néz, vagy gecin vigyorog, lehajtott fejjel, a famera felé pillantva. A kép többi része homályos, de alul felsejlik (ú, ezt meg kellett néznem a szótárban, hogy írják...hmmm) a közönség. A bal felső negyedben pedig a logo.

(A logot most még nem sikerül kitalálni, mert akaratlanul is az új Britney album arculata jut eszembe, ami nem egyértelműen jó. Tetszik, de utálom az olyat, ami nem határozottan tetszik, pláne, hogy ebben az esetben egy-egy alkalommal komoly kétségeim vannak...Na mindegy.)

Az elején egyébként oda akartam kilyukadni, hogy Liz mennyira vicces. Hirtelen nem jut ezembe egy konkrét példa sem, de ha nem lennék tök készen, akkor rengeteget tudnék mondani. Natalieval most azt akarjuk elérni, hogy szilveszterezzen velünk. Mi ugyanis csak hármasban leszünk Natalieval és ÚjPeettel, de Liz is kell oda Ő viszont mostanában kicsit feldúltabb a Peterrel való legújabb, ezúttal jogos girlfriend-oldali problémái miatt.

Azt szeretnénk, hogy szórakoztasson minket, viszont a szórakozás itt nyilván nem azt jelenti, hogy folyamatosan vicceket hallgatunk, hanem beszélgetünk mindenféle komoly-nem komoly dologról, amiket ő mindig (szerintünk ösztönösen feltörő) extra vicces kommentárokkal fűszerez.

Minden komolysági fokhoz hozzá tudja rendelni a megfelelő mennyiségű humort, meglátja azokat a helyzeteket, amelyek esetében a körülményektől függően még megengedett irányba kicsit túlhúzva a beszólásokat, hihetetlen szintű röhögés...ööö...jön létre. Ajj, ezt a mondatot nem tudtam rendesen lezárni, már így is fáj a fejem a gondolkodástól...:D A lényeg, hogy profin nyomja nagyon.

Ezen premisszákból pedig csak egyre következtethetünk: Liznek át kell nyergelnie a showbizbe. Amúgy sem nagyon vannak showladyk.

Így visszaolvasva, elég terjengősre sikerült. Szóval bocs, kicsit megvagyok, és ihlet szállt reám;)

Csók

Címkék: friends elmélkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://globalwarming.blog.hu/api/trackback/id/tr63823522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása