GlobalWarming

Friss topikok

  • Sidney: @Viki0920: hamarosan felpakolom a lényeget flickr-re, és küldök linket:) (2009.06.06. 00:32) Voltam...
  • Sidney: @redblek: há' ezaz, olvasok én mindent, de ez érthetetlen módon elkerült...:S (2009.05.31. 18:12) És a francba...
  • Viki0920: ÓÓÓ basszus:D:D:D (2009.05.21. 15:14) Supernatural

Címkék

Linkblog

HTML

"Alright dude, we’re from the future..."

2009.06.05. 14:53 | Sidney | Szólj hozzá!

 

Túl sok szabadidővel rendelkezem az elmúlt napokban, így megállás nélkül sorozatokat bámulok. Egyetlen hátrányuk, hogy előbb-utóbb véget érnek, és amikor ezt az alltimefavorite Lost teszi, ráadásul úgy, ahogy, eléggé ki tud akasztani. A Supernaturalról nem is beszélve, ami szintén előszeretettel idegeli az embert évad végi cliffhangerökkel, ez a mostani pedig különösen aljas volt. 

Muszáj voltam találni magamnak valami új néznivalót, amíg befutnak a midseasonos cuccok új évadai, engedtem hát a junkie-féle ajánlódömpingnek, és belefogtam a Friday Night Lights-ba. Tipikusan az én sorozatomnak titulálható dráma, barátságos amcsi poroskisváros-körítéssel, és olyami hangulattal, ami miatt a True Blood is a szívemhez nőtt. Néhol megmosolyogtatóan erkölcsös momentumai ellenére imádnivaló, és szerencsére van már három évadnyi lemaradásom, amit a 4. elindulásáig le is tudhatok. 

Ja, és van egy iszonyat vicces sitcom is az újoncok között. Better Off Ted, amiből 7 rész már lement, és kb ugyanennyi van még hátra az első évadból. Arrested Development-féle beteg széria ez, szóval nekem találták ki, és az imák meghallgattattak, mivel a nem túl fényes nézettség ellenére bíznak benne annyira az anyacsatorna fejesei, hogy bekérték őszre a második évadot. Természetesen nem elhanyagolható, hogy a főszereplő faszi extra sármos, és az, sem, hogy visszakaptuk végre a képernyőre az isteni Portia De Rossi-t is.

Végül még egy kis Lost: a pár napja történt világot sokkoló szörnyű repülőkatasztrófáról egyértelműen a szigetes kaland jut eszébe mindenkinek, aki követi a szériát, nem? (De.) Pláne, hogy a megtalált roncsok nem is azok a roncsok...

 

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://globalwarming.blog.hu/api/trackback/id/tr181165615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása